Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  DOO MAIS COMMERCE  
   
Ulica: Rumenacka 21
Grad: Novi Sad
Email: info@maiscom.co.rs
Web sajt: http://www.maiscommerce.co.rs/
Kontakt: +38121/511113, 511113, 511122, 510560
Fax: +38121/511113, 511113, 511122, 510560
PIB 101690860

O Firmi:
„Mais Commerce“ D.O.O. Novi Sad je preduzeće čija je primarna delatnost veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova za kamione i autobuse, agregata i opreme za privredna vozila, radne mašine, prikolice i poluprikolice, putnička vozila i laka dostavna vozila.

Sa sopstvenih zaliha tržištu svakodnevno nudimo preko 18.000 artikala koji imaju tretman originala i koji se ugrađuju u najzastupljenije marke vozila u eksploataciji: TAM, FAP, ZASTAVA, IVECO, MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, SETRA i druge.

Kvalitetom i raznovrsnošću ponude svakodnevno smo prisutni u svim granama privrede kao i pratećim delatnostima: transportu robe i putnika, poljoprivredi, remontno-servisnim preduzećima, proizvodnim preduzećima sa sopstvenim voznim i mašinskim parkom, niskogradnji, visokogradnji, rudarstvu, energetici, vojnoj industriji, javnim preduzećima i tako redom kako na domaćim tako i na stranim tržištima.

Rezervni delovi koji se pojavljuju u našem asortimanu su sertifikovani, homologovani i proizvod su najpoznatijih i najkvalitetnijih renomiranih domaćih i svetskih proizvođača (I ugradnja) u oblasti autoindustrije, te samim tim imaju tretman originalnih rezervnih delova.

Svojim kadrovskim potencijalom, opremljenošću i zalihama možemo se pohvaliti i konstatovati da snabdevamo tržište rezervnih delova, kako u veleprodaji (preko naših dilera rasprostranjenih po čitavoj Srbiji i regionu); tako i kod krajnjih korisnika koji cene mogućnost snabdevanja po principu „Sve na jednom mestu“ .

 Galerija slika
   
   
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako