Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Motorna ulja "Trigema"  
   
Ulica: Bulevar vojvode Mišića 43
Grad: Beograd
Email: office@trigema.co.yu
Web sajt: http://www.trigema.co.yu
Kontakt: 011/369-3214
Fax: 011/369-3274
PIB 101994342
Motorna ulja "Trigema"

O Firmi:

TRIGEMA d.o.o. Beograd je od početka 1996. godine prisutna na tržištu Srbije. Od početka rada Trigema se bavi plasmanom motornih i industrijskih ulja i maziva.

Od 1999. godine Trigema je ovlašćeni distributer Bosch-a za Srbiju – program akumulatora, ispitne opreme za servise i autodelova – metlica brisača, svećica, uložaka dizni, grejača, električnih pumpi za gorivo, pogonskih kaiševa, filtera goriva, ulja i vazduha, kočnica, anlasera, alternatora, protokomera, senzora, lambda sondi, razvodnika paljenja, brizgaljki ...

Do današnjeg dana Trigema je veliki broj servisa u Srbiji opremila Bosch ispitnom opremom. U saradnji sa Boschom svake godine Trigema organizuje školovanje servisera koji rade u ovlašćenim Bosch-car-servisima za dijagnostiku na vozilima na savremenoj Bosch ispitnoj opremi.

Od avgusta 2003. godine Trigema je postala jedini ovlašćeni uvoznik i zastupnik za Srbiju Texaca, 4-te najveće naftne kompanije na svetu.

Od marta 2007. godine Trigema je postala generalni zastupnik kompanije Texaco za Bosnu i Hercegovinu. Texaco u Bosni i Hercegovini uvozi i distribuira BH TRIGEMA, sa sedištem u Busovači (tel. + 387 30 736 157, fax + 387 30 736 156).

Trigema d.o.o. Beograd na tržište Srbije plasira kompletnu paletu Texaco proizvoda: sintetička, polusintetička i mineralna motorna ulja za putnička i teretna vozila i vanputnu mehanizaciju, ulja za menjače i diferencijale, tečnost za kočnice, aditive za gorivo, rashladne tečnosti, mazive masti i sva industrijska ulja koja Texaco proizvodi – hidraulična, reduktorska, kompresorska, cirkulaciona, procesna ulja za gumarsku industriju ...

Svim svojim kupcima Trigema i Texaco pružaju potpuno tehničku podršku. Za svaku konsultaciju ili problem koji treba da se reši, na raspolaganju su im Trigemin inženjer primene, kao i Texacova tehnička služba i laboratorija.

Više puta u toku godine Trigema i Texaco organizuju seminare i prezentacije za poslovne partnere – poddistributere i krajnje korisnike, na kojima ih upoznaju sa najnovijim Texacovim proizvodima.

Od početka 2005. godine Trigema i Texaco su započeli sa otvaranjem ovlašćenih Texaco servisa. Sa odabranim servisima se potpisuje ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Sedište Trigeme se nalazi u Beogradu, u Bulevaru vojvode Mišića br. 43. Pored komercijale, tu se nalaze i službe knjigovodstva i marketinga. Pored uvoza i veleprodaje, kao osnovnih aktivnosti, Trigema ima otvorenu i maloprodaju, koja se nalazi u Zemunu, u Prvomajskoj ulici br. 38 a. Na istoj adresi se nalazi i veleprodajni magacin Bosch autodelova.

Drugi magacinski prostor Trigeme je takođe u Zemunu, Novosadski put bb (magacin BETRA). U ovom magacinu su smešteni Texaco proizvodi i Bosch akumulatori. Magacin radi svakim danom sem nedelje od 08 – 16 h.

Texaco i Bosch proizvode Trigema do kupaca širom Srbije doprema vozilima iz svog voznog parka, koga čine najnoviji modeli Opelovih i Citroenovih komercijalnih vozila. Galerija slika
   
  Motorna ulja "Trigema"  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako