Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Čobanov odmor  
   
Ulica: Vojvode Šupljikca 34.
Grad: Beograd
Email: kontakt@cobanovodmor.com
Web sajt: http://www.cobanovodmor.com
Kontakt: 011/ 2450-947
Fax: n/a
PIB 100246590
Čobanov odmor

O Firmi:
Sa srpskih livada dolaze proizvodi koji su preteča današnje "brze hrane". Čobani koji su čuvali stada su se hranili obrocima koji se mogu lako spremiti i koji se mogu lako nositi.

Tradiciju i autentičnost proizvoda i njihovog pripremanja mi danas oživljavamo i pripremamo za Vas. Hrana naših dedova pripremljena je i spakovana za brzu upotrebu. Savremena i funkcionalna ambalaža čuva ukus i kvalitet ove hrane sa srpskih livada.

Savremeni standardi i srpska tradicija su garant kvaliteta naših proizvoda, a to je ujedno prava formula za uspešnu afirmaciju Srbije i njenih proizvoda.

Čobanov odmor možete posetiti na Vračaru, u ulici Vojvode Šupljikca 34 i u Novom Beogradu u ulici Bulevar Mihajla Pupina 141. “Čobanov odmor” - Novi Beograd ima mesta za sedenje u zatvorenom delu, kao i otvorenu baštu koja gostima pruža potpuni doživljaj u atmosferi seoskog ambijenta.

Telefon za kućnu dostavu za širi centar grada: 2450-947
Telefon za kućnu dostavu za Novi Beograd i Zemun: 2134-577
 Galerija slika
   
  Čobanov odmor  
 
Pohvala
Autor: Slobodan Sretenovic
Datum: 2010-05-14 10:36:43
Postovani,

Vas sajt je izvanredam i nadam se kada ovih dana dodjem u vas restoran da cu isti epitet moci dati i kvalitetu vase hrane, usluzi, ambijentu...

Ovako nesto je nedostajalo Beogradu i stoga vam zelim potpuni poslovni uspeh u vasem daljem radu i uz to, naravno, dobro zdravlje.

Slobodan Sretenovic, Milesevska br. 11
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako