Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Multinet  
   
Ulica: hajduk veljkova 32
Grad: mladenovac
Email: marko@multinet.co.rs
Web sajt: http://www.multinet.co.rs
Kontakt: 011 8237 561
Fax: 065 8237 561
PIB 105732108
Multinet

O Firmi:

Multinet Vam može ponuditi kompletnu uslugu implementacije računarske mreže počev od projektovanja, kabliranja i instalacije opreme do administracije i održavanja mrežne infrastrukture.

Multinet takodje može da preuzme brigu o integraciji informacionih sistema i poslovnih procesa korisnika kako bi objedino njihove funkcionalne i tehničke karakteristike unutar jednog interaktivnog sistema.

Možete smanjiti ili eliminisati troškove telefoniranja prebacujući se na VoIP.Mi nudimo međunarodne razgovore po najnižim cenama, do 90% jeftinije, i potpuno besplatne razgovore u okviru mreže i između naših korisnika.

Kompanije koje žele da se osiguraju moraju da obezbede adekvatnu samozaštitu, KASPERSKY LAB. Antivirusni proizvodi ovog proizvođača po kvalitetu zauzimaju sam svetski vrh.

Projektujemo klasične analogne sisteme i mrežne sisteme video nadzora, sa pratećom infrastrukturom: optičkom mrežom, računarskom mrežom, rezervnim napajanjem, a takođe vladamo i svim vrstama telekomunikacionih protokola za prenos slike koji se koriste u sistemima video nadzora svih veličina. Galerija slika
   
   
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako