Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Novel doo  
   
Ulica: Vase Stajića 36
Grad: Novi Sad
Email: info@novel.rs
Web sajt: http://www.novel.rs
Kontakt: 021/426-222
Fax: 021/6615-456
PIB 101696115
Novel doo

O Firmi:

O NAMA

Put koji smo prešli i godine koje su iza nas je veoma teško opisati i definisati, ali ukratko nije bilo ni jednostavno ni lako. Period iza nas karakteriše velika borba za sticanje što boljih pozicija na tržištu kako lokalnom tako i regionalnom. 

2008. godine kompanija NOVEL je ušla u sedamnaestu godinu uspešog poslovanja. NOVEL karakteriše progresivna ekspanzija svih ovih godina, koja se ogleda u sticanju liderske pozicije u distribuciji elektronike. Sa svojom mrežom od petnaest specijalizovanih trgovina i kompletnom logistikom koja prati efikasno funkcionisanje trgovina, NOVEL je postavio nove standarde u domenu svog poslovanja u širem okruženju. Da najbolji idu sa najboljima govori i činjenica da imamo ekskluzivne ugovore o uvozu i distribuciji najjačih svetskih brand-ova. Takođe uspevamo da obezbedimo najbolje kreditne linije na tržištu i uvek se trudimo da našim kupcima ponudimo što bolje uslove plaćanja. NOVEL je pionir u implementaciji novih vrsta elektronskog plaćanja i uvek prati sve svetske trendove.

NOVEL nije samo ime, to je brand, iza koga stoji više od sto šezdeset zaposlenih. Ljudi-pojedinaca koji su tu sve ove godine sa Vama - da Vam pomognu, da Vas savetuju, da Vas edukuju i da budu Vaši prijatelji, da budete ponosni na činjenicu da ste svoje uređaje kupili baš u našoj kući, jer ste time osigurali Vašu kupovinu pravim izborom uz pomoć stručnog osoblja obučavanog u trening centrima brand-ova čiji je NOVEL ekskluzivni uvoznik ili distributer. Osim toga i na samom web portalu na adresi www.novel.rs možete se sami upoznati i edukovati sa najsavremenijim dostignućima iz oblasti konzumne elektronike, AV uređaja, bele tehnike, foto opreme, informacionih tehnologija, mobilne i fiksne telefonije. Na našem web portalu imate izuzetno korisne i precizne opise uređaja koji se mogu naći u našoj prodajnoj mreži. Novina je što od ove godine možete svu robu poručiti preko web portal-a i stići će Vam na kućnu adresu u najkraćem vremenskom periodu.

Mi se razlikujemo od drugih, a da to možemo, već smo to nebrojano puta dokazali. Uverite se i Vi u to i proverite činjenice koje smo u ovom tekstu izneli i na koje smo jako ponosni, jer iza njih stoje godine mukotrpnog rada. Stalno vršimo inplementacije novih tehnologija u naše procese rada, kao i nove načine prodaje, a tu prvenstveno mislimo baš na prodaju preko interneta, koju ćemo u sledećim mesecima dovesti do novih dimenzija za naše prilike. Galerija slika
   
  Novel doo  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako