Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Računarski centar  
   
Ulica: Hadži Đerina 2/I
Grad: Beograd
Email: office@systempro.rs
Web sajt: http://www.systempro.rs
Kontakt: 011/244-7781
Fax: 011/3448-618
PIB 103809531
Računarski centar

O Firmi:

Računarski centar SystemPro postoji od 2002. godine. Danas je SystemPro jedna od poznatijih beogradskih škola računara koja, uporedo sa konvencionalnom osnovnom obukom, organizuje i specijalizovanije kurseve (programiranje, CAD, 3ds Max), kao i specijalnu obuku za talentovanu decu.

 

SystemPro ima pet računarskih učionica na dve lokacije u centru Beograda - jedna je preko puta zgrade tehničkih fakulteta pri Bulevaru kralja Aleksandra, a druga u Cvijićevoj ulici kod nadvožnjaka u Ruzveltovoj ulici.

 

U svojoj ponudi SystemPro ima osnovni i napredni kurs za poslovne sekretare, Linux OS, CAD - 2D crtanje i osnove 3D modelovanja, 3ds Max osnovni za arhitekte, enterijeriste i dizajnere i 3ds Max napredni - napredno modelovanje i vizuelizacija pomoću V-Ray renderera.

 

SystemPro ima status Microsoft Certified Partner for Learning Solutions.

 

Istovremeno, SystemPro radi kao ovlašćeni prodavac ProgeSoft IntelliCAD softvera. IntelliCAD je jeftina a funkcionalna zamena za skup CAD softver. Korisnički interfejs, komande i ikone IntelliCAD-a identične su onim u AutoCAD-u, a format je stanardni DWG koji se može normalno učitavati i snimati između ta dva programa. Cena jedne licence ProgeSoft IntelliCAD-a je, međutim, i do dvadeset puta manja od cene konkuretnog softvera. Brojne projektantske firme su zbog toga kupile licence IntelliCAD-a u SystemPro-u i tako prešle u potpuno legalne vode.

Probna verzija ProgeSoft IntelliCAD-a traje 30 dana i može se dobiti na CD-u.

 

U okviru Systepro-a postoji i centar za učenje stranih jezika a iz široke ponude izdvajamo

Engleski, Nemački, francuski, italijanski, španski, grčki, arapski, kineski... Galerija slika
   
   
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako