Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  grcka leto 2011  
   
Ulica: PC Dusannov bazar, lok 24.
Grad: Nis, Beograd
Email: Hellenatravel@gmail.com
Web sajt: http://www.hellenatravel.rs
Kontakt: 018/209-022
Fax: 018/209-023
PIB 104335320
grcka leto 2011

O Firmi:

Turistička agencija “Hellena Travel“ osnovana je aprila 2006. godine u Nišu i nalazi se u Dušanovom bazaru lok. broj 24.

Od 23.02.2010. posedujemo novu licencu za organizatora putovanja OTP             387/2010      .

Ujedinjujući znanje sa ambicijom, naš tim mladih, profesionalnih i stručnih ljudi je stvorio dinamičanu, moderanu i uspešanu agenciju, a veliki broj stalnih korisnika naših usluga najbolji je pokazatelj da profesionalnost, visok kvalitet usluge, briga o putnicima i ljubaznost jesu osnovne smernice u poslovanju Hellena Travel.

Od svog osnivanja započeli smo prodaju aranžmana Grčke za područje Halkidikija, gde smo svojim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima stekli veliko poverenje i ostvarili izuzetnu saradnju.

Osim bogate ponude smeštaja u Grčkoj, našim klijentima su na raspolaganju letovanja, zimovanja, grupni i individualni aranžmani svih domaćih i svetskih destinacija. Uz saradnju sa partnerima, vršimo izdavanje polisa putnog osiguranja bez odlaska u osiguravajuća društva, prodaju autobuskih i avio karata za sve destinacije i rezervacije hotelskog smeštaja u svetu.

Naša agencija se, pored gore navedenog, bavi i kompletnom organizacijom đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, organizacijom rekreativnih nastava, letovanja i zimovanja dece i omladine, organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, seminara, kongresa, savetovanja, manifestacija…

Kako bi ste se što lakše odlučili kuda otići na putovanje, na odmor i relaksaciju, gde uživati sa svojim najmilijima, posetite nas i izaberite svoje mesto za odmor.


Vaša

Hellena Travel grcka leto 2011 Galerija slika
   
  grcka leto 2011  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako