Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Modern English School  
   
Ulica: Džordža Vašingtona 2
Grad: Beograd
Email: modernes@eunet.yu
Web sajt:
Kontakt: 011/334-0038
Fax: n/a
PIB 103012318
Modern English School

O Firmi:

Studio za strane jezike Modern English School organizuje sledeće kurseve stranih jezika:

ENGLESKI

Radi se po Longmanovom programu (Language to go, Powerbase..). Postoji 8 nivoa: početni 1 i 2, srednji 1 i 2 , viši 1 i 1A i viši 2 i konverzacijski. Fond časova za svaki nivo je 48 školskih časova po semestru. Časovi su 2 puta nedeljno po 60 minuta, tako da su kursevi u zavisnosti od nivoa znanja jednosemestralni,dvosemestralni ili trosemestralni.Jedan semester traje ukupno 4,5 meseca.

NEMAČKI

Radi se po Klettovim knjigama Stufen Internacional.Postoji 6 nivoa: početni 1 i 2, srednji 1 i 2, viši 1 i konverzacijski. Fond časova za svaki nivo je 48 školskih časova. Časovi su 2 puta nedeljno po dvočas (90 minuta), tako da kurs za jedan nivo traje ukupno 3 meseca.

ITALIJANSKI

Radi se po knjigama Rete izdavača Guerra Edizioni- Perugia. Postoji 6 nivoa: početni 1 i 2, srednji 1 i 2, i viši 1 i 2. Fond časova za svaki nivo je 48 školskih časova. Časovi su 2 puta nedeljno po dvočas (90 minuta), tako da kurs za jedan nivo traje ukupno 3 meseca.

ŠPANSKI

Radi se po knjigama Planeta izdavača Edelsa. Postoji 6 nivoa: početni 1 i 2, srednji 1 i 2, viši 1 i 2. Fond časova je 48 školskih časova. Časovi su 2 puta nedeljno po dvočas (90 minuta), tako da kurs za jedan nivo traje ukupno 3 meseca.

PRIREMA ZA KET, PET, FCE, CAE, CPE Tokom leta organizujemo intenzivne jednomesečne kurseve u periodu od 1.7. do 31.7. Ukoliko polaznici nisu početnici, pre upisa vršimo testiranje za određivanje nivoa znanja. Testiranje se zakazuje.

Na kraju kurseva, polaznici polažu završne testove. Svi polaznici koji polože test dobijaju sertifikat. Grupe su od 4 do 8 polaznika.

You have seen the rest now join the best! Galerija slika
   
  Modern English School  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako