Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Smil D.O.O.  
   
Ulica: Skerlićeva 28/ Pašićeva 2
Grad: Novi Sad
Email: office@smil.rs
Web sajt: http://www.magichome.rs
Kontakt: 063/519-651
Fax: 021/522-096
PIB 101702272

O Firmi:

SMIL je porodična firma osnovana  1993 godine. Započeli smo sa radom  kao servis medicinske opreme. Nakon nekoliko uspešnih godina rada servisa odlučili smo da proširimo delatnost, te smo 1999. godine stupili u kontakt sa nekoliko nemačkih firmi sa ciljem zajedničke saradnje.

Prilikom odabira ino partnera, prvenstveno smo se bazirali na kompanije sa dugom tradicijom i proizvodima visokog kvaliteta.

U  Novom Sadu imamo izložbeno-prodajni  salon u centru grada,  u kojem  prezentujemo asortiman i brendove koje zastupamo.

Naš asortiman se bazira na “opremanju stola i stana”,   male kućne elektro aparate nemačke firme” Severin“,  artikle nemačke firme“ Schott Zwiesel“,  kristal bez olova i barijuma, “ Fissler“ rostfrajno posuđe, „Staedter“ sve za pripremu i pečenje kolača, „Lurch“ seckalice i silikonske forme za pečenje,“ Emsa“ visokokvalitetna plastika i termos flaše, kao i italijansku firmu “Pintinox“ koja proizvodi escajge, tacne i rostfrajno posuđe.

Specijalizovani smo  i za opremanje hotela i restorana, kao i poslastičarnica.

Cilj

Naš cilj je još bolje pozicioniranje na tržištu, povećanje broja ino dobavljača kao i  proširenje asortimana.

Nastavljamo putem kvaliteta.

Zaposleni.

Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, za ostvarenje poslovnih ciljeva od presudnog su značaja dobri stručnjaci. Ključ uspeha SMIL-a su dinamični, kreativni i uspešni ljudi i njihova znanja. Galerija slika
   
   
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako