Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Afeja d.o.o.  
   
Ulica: Bulevar oslobođenja 51/2
Grad: Beograd
Email: info@afeja.com
Web sajt: http://www.afeja.com
Kontakt: 069776730
Fax: 0113836405
PIB 102802932

O Firmi:

Privredno društvo Afeja, osnovano je 2003. godine. Ime je dobilo prema grčkoj boginji Afeja. Pretežna delatnost Afeje su konsalting poslovi u oblasti zdravstva i turizma sa ciljem da udvolji potrebama klijenata iznalaženjem najboljeg mogućeg rešenja.

Kao renomirani pravni subjekt, pružamo:

- Informacije o domaćem zakonodavstvu i njegovoj primeni
- Prikupljamo i distribuiramo pravne informacije
- Dajemo savete o statusnim promenama privrednih subjekata (spajanje,pripajanje, razdvajanje i drugo)
- Bavimo se osnivanjem privrednih društava, ustanova, predstavništva i preduzetnika
- Izrađujemo različite vrste ugovora i akata o poslovnoj saradnji

Privredno društvo Afeja krenulo je sa razvojem zdravstvenog turizma, kao turističkog proizvoda, kreiran je sajt www.zdravstveniturizam.com i formiran klub Afeja  www.afeja.com, gde su se na ugovornoj osnovi radi realizacije ovog zajedničkog poduhvata povezale zdravstvene ustanove osnovane privatnim kapitalom, određene ordinacije i poliklinike iz privatne prakse, turističke agencije i dve advokatske kancelarije.

Cilj članica kluba je da zajednički nastupe na domaćem i stranom tržištu, a pacijentima/korisnicima usluga pruže kvalitetnu zdravstvenu i turističku uslugu uz adekvatnu pravnu sigurnost.

Klub Afeja sa svojim članicama otvorena je za saradnju i sa drugim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inostranstvu, sa jednim ciljem da se zadovolje potrebe korisnika usluga/pacijenata iz svih specijalnosti – oblasti medicine i da se pored tako pruženih zdravstvenih, pruže i turističke usluge, ne samo na teritoriji Beograda već cele Srbije. Galerija slika
   
  Afeja d.o.o.  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako