Pocetna
Registar Firmi.com

Traži Dodaj firmu
   
  Happy Hostel  
   
Ulica: Kralja Milutina 28.
Grad: Beograd
Email: happyhostel@yahoo.com
Web sajt: http://www.happy-hostel.com
Kontakt: 011 36 19 414
Fax: 011 36 19 415
PIB 105210471
Happy Hostel

O Firmi:

U neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice, na 5-7 minuta laganog hoda nalazi se novootvoreni Happy Hostel. Na drugom spratu u ulici Kralja Milutina br. 28 uživaćete u tihom okruženju sa pogledom na sam centar grada.

Svakog dana u nedelji ljubazno osoblje ce se truditi da vas ugosti i da vam obezbedi dobru zabavu, prijatan boravak kao i sve informacije u vezi gradskih događanja, kulturnih i istorijskih znamenitosti. Na raspolaganju su vam udobni kreveti u našim osmokrevetnim sobama, četvorokrevetnoj i jednokrevetnoj sobi kao i topao tuš u toku dana i noći. Kuhinja će vam služiti za pripremanje omiljenih jela i poslastica, a domaća kafa i čaj da se razbudite posle prospavane noći. Zajednička prostorija sa kablovskim internetom, TV-om, DVD-em, WIFI-em služiće vam za zabavu i upoznavanje drugih ljudi, kultura i običaja. Sa terase se pruža pogled na Slavija Skver i sam grad uopšte. Leti ćete tu uživati u zalasku Sunca i odmarati se na svežem vazduhu. Stan je kompletno klimatizovan, čist i topao. Na raspolaganju su vam jos peškiri i posteljine, prostorija za prtljag, mašina za pranje i sušenje vesa, zona za pušače, noćne lampe, komode pored svakog kreveta, lazy bag itd.

Mi ćemo se potruditi da vam boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim. Daćemo sve od sebe da poželite da nas ponovo posetite. Galerija slika
   
  Happy Hostel  
 
Oceni:   0
 
   
Powered by Sigsiu.NET

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako