Pocetna
Registar Firmi.com
Na šalter samo sa ličnom kartom Štampaj E-pošta
Image Prijavljivanje građana za besplatne akcije javnih preduzeća počeće danas u svih 1.319 pošta u Srbiji. Kako je ranije najavila Agencija za privatizaciju, građani se moraju prijaviti lično, a od dokumenata će im biti potrebna jedino lična karta i kartica banke u kojoj imaju račun. Za one koji nemaju račun u banci Poštanska štedionica će besplatno otvarati račun, a privremeno raseljeni sa Kosova i Metohije pored lične karte moraće da pokažu i legitimaciju raseljenog lica ili zeleni karton.
 
Trening obavezan pred intervju! Štampaj E-pošta
Image Kada vas potencijalni poslodavac obavesti o tome da ste ušli u uži krug procesa selekcije i zakaže vam tačno vreme i mesto održavanja intervjua, potrebno je da prethodno izvršite određene pripreme. Prvo i osnovno pravilo - kada poslodavac kontaktira sa vama u pokušaju da vam zakaže intervju - ne dozvolite sebi da ne znate ko vam se javlja i zašto! Naime, normalno je da konkurišete na nekoliko mesta istovremeno, ali ne budite nemarni i vodite evidenciju o tome kada ste aplicirali, o kojoj kompaniji je reč i za koju poziciju.
 
Vežbajte „trominutnu prezentaciju” Štampaj E-pošta
Image
Pozvani ste na razgovor kod potencijalnog poslodavca – dobli ste šansu da se predstavite i pokažete zbog čega bi poslodavac trebalo da se odluči baš za vas! Ovo je ključni momenat u procesu selekcije kandidata za otvorenu poziciju i zato ne budite lenji i unapred osmislite svoju „trominutnu prezentaciju”. Naime, često ćete se, aktivno tražeći posao, naći u situaciji da se od vas traži da ukratko u dva-tri minuta kažete nešto o sebi.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 17 - 19 of 19

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako