Pocetna
Registar Firmi.com
4 ključne menadžerske veštine "za poneti" Štampaj E-pošta
Image Završili ste škole, obavili na hiljade sastanaka, izveli na desetine timova, ali vam se i dalje čini da niste ovladali nekim veštinama koje se od vas zahtevaju. Ne očajavajte jer niste usamljeni. Većina potrebnih veština se usavršava godinama. BC Bilten vam daje nekoliko saveta kako da se što bolje pripremite za javni nastup, kako da osvežite svoje pregovaračke sposobnosti, još brže pročitate dokument koji vam je neophodan i kako da zapamtite ime osobe sa kojom razgovarate. Složićete se da su ovo situacije u kojima menadžeri imaju stalnu potrebu za dodatnim znanjem.
 
Kako uspešno voditi poslovni sastanak Štampaj E-pošta
ImagePoslovni sastanci su došli na loš glas! Većina zaposlenih opisaće poslovni sastanak rečima - dosadan, dugačak i besmislen. Ali, Dženifer Gudrič, predsednica američke škole za vežbanje lidera „Ten“, smatra da je osnovni razlog odbojnog stava prema poslovnim sastancima što im najčešće nedostaje radni plan.
 
Gradite mrežu poslovnih kontakata! Štampaj E-pošta
ImageDanas je u poslovnom svetu nezamislivo raditi bez uspešnog netvorkinga, udruživanja u mrežu poslovnih kontakta radi profesionalnog napredovanja. U uslovima današnjeg poslovanja međusobni kontakti u poslovnom svetu sve su važniji, pa su poslovna netvorking udruženja sve brojnija i uticajnija.
 
Šta treba da zna svaki prodavac? Štampaj E-pošta

Image Doba je novih klijenata, novih kupaca i novih potrošača. Informisanih, zahtevnih i uvek u traganju za boljim. Stepen lojalnosti brendovima nije posebno visok, istraživanja pokazuju. Očekuju dase firme koje im prodaju usluge i robu stalno prilagodjavaju. Očekuju da se oni koji ih neposredno servisiraju, prodavci, transformišu u vrsne profesionalce, spretne i umešne da ocene i čak predvide njihove potrebe. Nedavno sprovedeno istraživanje o navikama potrošača pokazalo je šta to Njegovo Veličanstvo Kupac zapravo želi. Pročitajte šta obučen i iskusan menadžer prodaje treba da zna.

 
Poreski identifikacioni broj (PIB) Štampaj E-pošta
Image Na osnovu odredaba Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji («Sl. glasnik RS», br. 80/02...62/06), poreski identifikacioni broj (PIB) Poreska uprava dodeljuje fizičkim licima, preduzetnicima i pravnim licima u cilju identifikacije poreskih obveznika. PIB je jedinstveni i jedini broj fizičkog lica, preduzetnika i pravnog lica za sve javne prihode i zadržava se do prestanka statusa poreskog obveznika.
 
Kako osnovati d.o.o. Štampaj E-pošta
Image Društvo s ograničenom odgovornošću u smislu Zakona o privrednim društvima jeste privredno društvo koje osniva jedno ili više pravnih i/ili fizičkih lica, u svojstvu članova društva, radi obavljanja određene delatnosti pod zajedničkim poslovnim imenom. Društvo s ograničenom odgovornošću odgovara za svoje obaveze celokupnom imovinom. Član društva s ograničenom odgovornošću ne odgovara za obaveze društva, osim do iznosa neunetog uloga u imovinu društva. Društvo s ograničenom odgovornošću može imati najviše 50 članova.
 
Kako osnovati preduzetničku radnju (PR) Štampaj E-pošta
Image
Preduzetnik je fizičko lice koje je registrovano i koje radi sticanja dobiti u vidu zanimanja obavlja sve zakonom dozvoljene delatnosti, uključujući umetničke i stare zanate i poslove domaće radinosti. Na osnivanje i rad radnji primenjuju se odredbe:
 
Ugovori sa bankama o kreditiranju Štampaj E-pošta
Image Ministarstvo poljoprivrede bi narednih dana trebalo da sa poslovnim bankama u Srbiji potpiše ugovore o dugoročnom kreditiranju poljoprivredno prehrambene proizvodnje, izjavio je Tanjugu portparol u tom ministarstvu Dušan Katić. Resorno Ministarstvo će u prve tri godine otplate kredita plaćati 10 odsto od iznosa glavnice na godišnjem nivou, dok će korisnik plaćati godišnju kamatu na umanjeni iznos glavnice, rekao je Katić.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 9 - 16 of 19

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako