Pocetna
Registar Firmi.com
Fiskalna kasa Štampaj E-pošta
ImageDefinicija fiskalne kase data je u Zakonu o fiskalnim kasama; to je uređaj za registrovanje podataka o vrednosti prodatog dobra i izvršene usluge (dakle, prometa), unetih u njenu bazu podataka o dobrima i uslugama koji se na propisani način saopštavaju kupcu dobara, odnosno korisniku usluga, uz istovremeno evidentiranje na kontrolnoj traci fiskalne kase, njihovo periodično evidentiranje u fiskalnoj memoriji fiskalne kase i formiranje i štampanje fiskalnih dokumenata.
 
Obavezni doprinosi Štampaj E-pošta

ImageDoprinosima se obezbeđuju sredstva za finansiranje obaveznog socijalnog osiguranja, i to:
-penzijskog i invalidskog osiguranja;
-zdravstvenog osiguranja;
-osiguranja za slučaj nezaposlenosti.

Osnovica doprinosa za zaposlene i za poslodavce jeste zarada i naknada zarade, u skladu sa zakonom koji uređuje radne odnose, opštim aktom i ugovorom o radu, odnosno rešenjem nadležnog organa.

 
Teži trening, lakša utakmica Štampaj E-pošta
ImageInicijalna ideja je počela da se materijalizuje. Rezultati „studije izvodljivosti“ su pozitivni, organizacioni komitet je formiran. Učinjena je podela odgovornosti i obaveza članova tima. U američkoj profesionalnoj košarci publika često skandira: „odbrana, odbrana!“. Naš tim, u ovoj fazi ima slogan: „priprema, priprema!“. Članovi tima su svesni da, što je trening teži, to je lakša utakmica. Neki filozof davno je rekao da kvalitetna priprema čini 90% uspeha. Dobro planiranje danas, olakšava organizaciju, upravljanje i kontrolu događaja sutra. Vodite računa o Vašoj infrastrukturi. Ne zaboravite značaj sponzora za Vaš događaj. Adekvatni budžeti koji se ne „probijaju“ i sinhronizacija rada članova tima... mnogo je briga.
 
Prodajna budućnost Štampaj E-pošta

Image Jedina sigurna stvar u životu jeste promena. Proces promena uvek traje, jer stvari nikada nisu iste – ili su bolje ili su lošije, odnosno podložne su promeni. Društvo napreduje i evoluira sve većom brzinom, a promene su možda najizraženije u domenu informacija i poslovanja. Neka istraživanja tvrde da obično vikend izdanje, recimo časopisa Njujorška hronika, sadrži više informacija, nego što je prosečna osoba koja je živela u sedamnaestom veku mogla primiti za ceo svoj životni vek s obzirom na tempo i način života.

 
Biti vrhunski prodavac znači biti fer, a ne prevarant Štampaj E-pošta
ImageVrhunski prodavac zna da kada zadobije poverenje potencijalnog kupca ima mogućnost da mu proda sve ili bilo šta. Vrlo je važno da kada ovladate ovom veštinom, ne počnete da je zloupotrebljavate ili manipulišete njom. Biti vrhunski, znači biti fer, a ne prevarant. Nikada nemojte pokušati da nekom nešto prodate ako niste spremni da u određenom trenutku i sami kupite taj proizvod ili uslugu.
 
Human tretman zaposlenih umanjuje stres Štampaj E-pošta
Image
BLAGO SVAKE KOMPANIJE

Pre skoro osam godina proveo sam nesto više od mesec dana u Pekingu, živeći kod prijatelja. Kao mladom menadžeru, pored nebrojenih senzacija kojima Peking može da opčini jednog Evropejca sa Balkana, posebno me iznenadila jedna činjenica – način na koji multinacionalne kompanije tretiraju svoje zaposlene.
 
Kako pripremiti uspešan strateški plan? Štampaj E-pošta

Image

Efikasan strateški plan ima tačne informacije, jasne ideje i ljude posvećene planu. Da bi bio uspešan potrebno je uključiti prave ljude, ohrabriti ih i izdvojiti najbolje ideje kako bi se napravio najbolji mogući plan. BC Bilten vas upućuje u tajne strateškog planiranja.

 
Planiranje propasti Štampaj E-pošta
Image Šta je potrebno da bi vaš posao propao? Koji uslovi mogu doprineti i nastaviti „spiralu smrti”? Kako u stvari izgleda pravi finansijski kolaps? Na koji način vaši najveći konkurenti jačaju? Ovo su, priznaćete, teška pitanja za razmatranje, ali ponekad treba zamisliti i predvideti totalni slom i neuspeh da biste razumeli kako da ga sprečimo i pređemo na viši nivo na lestvici uspeha. Predviđanje neuspeha u organizaciji nije prijatna vežba. U životu, kao i u poslu, niko od nas ne voli da razmišlja o potencijalnim neuspesima. Ipak u kontrolisanoj sredini, potencijalni neuspesi mogu biti jedna od najkorisnijih diskusija koje bi menadžment tim ikada imao. Ovakva radionica je skoro uvek zatvorenog tipa.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 8 of 19

Marketing

Firme kategorije

Upoznavanje.org
Pronadjite posao brzo i lako